BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015

BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
BMW 235i XDRIVE AUTOMATIK RKS -2015
22'222

BMW 235i XDRIVE RKS
– KILOMETER :145xxx TE GARANTUARA
– AUTOMATIK
– VITI I PRODHIMIT : 2015
– KOMANDA NE TIMON
– NAVIGACION
– DRIVE MODE SELECT
– PEDAL SHIFT
– GJENDJE PERFEKTE
– VETURA NUK ESHTE HIPOTEK DHE MUND TE PERKTHEHET MENJEHER
– QMIMI:22,222 EURO
– TEL:048 551 371/048 20 20 10/044 466 660

  • Year: 2015
  • Mileage: 145.000
  • Power: 326
  • Transmission: Automatic
  • Fuel: Gasoline
  • Model: 235
  • Doors: 2
  • Color: E bardh
Viktor Majer , 10000 Pristina , Kosovo