AUDI A3 SEDAN QUATTRO

AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
AUDI A3 SEDAN QUATTRO
26.60

AUDI A3 SEDAN 2.0 QUATTRO 2018
S TRONIC 184 PS
Km: 60.xxx
•dyert elektronike
•bllokimi i dyerve per femi ne menyr elektrike
•Keyless
•pasgyra e brendshme zbehet automatikisht
pre sense vity
•pasqyrja e jashtme rregullohet ne menyre elektrike,
ngrohje dhe zbehet automatikisht
•sistem te mbrojtjes nga vjedhja
•start/stop
•senzor parkimi para dhe mbrapa (kamer mbrapa)
•sistemet e ndihmes se drites-Matriks beam
•cruise control dhe kufizus i shpejtesis
•ekran shume funksional
•transmison automatik 7 shpeitesi
•audi matriks led dritat perfshir sinializusin dinamik
Etj…

  • Year: 2018
  • Mileage: 60.xxx
  • Power: 184
  • Transmission: Automatic
  • Fuel: Diesel
  • Model: Sedan
  • Doors: 5
  • Color: E zeze